Ik ben 24 uur per dag bereikbaar

Over mij

Over mij

Graag stel ik me aan u voor in onderstaande video:

Mijn motivatie

Door een aantal verliezen in mijn eigen familie en vriendenkring heb ik het belang van een passend afscheid ervaren.

Daarbij kwam vooral naar voren hoe waardevol het is voor nabestaanden om, met de geruststelling van persoonlijke, professionele begeleiding, zelf vorm te geven aan de uitvaart. 

De ervaring leert, dat de al bestaande, grote uitvaartondernemingen, niet altijd flexibel genoeg kunnen zijn om in deze behoefte te kunnen voorzien. Omdat ik daar alle begrip voor heb, maar ook het gevoel had dat dat op een andere manier zou moeten kunnen, voelde ik me gemotiveerd om dit werkgebied en alles eromheen te verkennen.

Zo startte ik met vrijwilligerswerk in hospice ‘De Volckaert’ in Dongen. Door de bijzondere gesprekken met terminaal zieke bewoners en hun naasten kwam mijn talent om ondersteuning te bieden in zo’n emotionele periode steeds meer naar voren. De behoefte meer te kunnen betekenen voor mensen die te maken krijgen met een (naderend) afscheid heeft me uiteindelijk doen besluiten de knoop door te hakken en voor mezelf te beginnen.

Om dit op professionele, maar betrokken wijze te kunnen doen, heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleidster gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen te Zwolle. Hun visie op het vormgeven van een uitvaart samen met in plaats van voor nabestaanden, sluit naadloos aan op de mijne. Tevens staat deze opleiding aangeschreven als een van de beste in de branche. 

Iolente Uitvaartbegeleiding

Jolanda Slaats

Kloosterstraat 18A

4901 HS Oosterhout

info@iolente.nl

06 82 38 25 24 (24 uur per dag bereikbaar)

 

KVK nr: 65482670