Ik ben 24 uur per dag bereikbaar

Wat kost een uitvaart

Voor de begeleiding van een uitvaart werk ik met een vaste fee van € ???. Dit bedrag is voor de persoonlijke begeleiding (24/7) in de periode voorafgaand aan het afscheid, de begeleiding op de dag van de uitvaart en een nagesprek.

Na het bespreken van uw wensen, ontvangt u van mij binnen 24 uur een begroting. Dit is een verzamelnota, waarop naast mijn aannametarief de kosten staan van de benodigde diensten van derden, huur van locatie(s) en ingekochte of te kopen producten.

Door samen te overleggen en met enige creativiteit en inzet is het mogelijk om voor vrijwel elk budget een warm en persoonlijk afscheid te verzorgen.

Een uitvaart verzorgd door Iolente Uitvaartbegeleiding is in de meeste gevallen niet duurder dan wanneer je de uitvaart door de verzekeraar zelf laat regelen. Meestal dekt de verzekering de kosten van de uitvaart niet volledig. Dat heeft te maken met de dekking van de polis en de wensen en keuzes die worden gemaakt. Vaak is de verzekering al lang geleden afgesloten en zijn de uitvaartwensen gaandeweg veranderd.

Een uitvaart kost totaal gemiddeld tussen de  € 4.500 en  € 10.000 euro.

Iolente Uitvaartbegeleiding

Kloosterstraat 18A

4901 HS Oosterhout

info@iolente.n

06 82 38 25 24 (24 uur per dag bereikbaar)

 

KVK nr: 65482670

Bankrekening nr: NL86 BUNQ 2033 4916 76